Meldingen

04Jul
9:00u.

Data Comfort ondervondt vanmorgen een probleem met de DNS servers. Na aanleiding van de storing waren sommige diensten tijdelijk niet bereikbaar. De getroffen klanten ontvangen een RFO. Excuses voor het ongemak.

20Jan
15:15u.

De stroomstoring is inmiddels opgelost en het platform draait weer. Onze engineers zijn bezig met de laatste controles, zodra uw diensten weer volledig bereikbaar zijn wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

20Jan
14:59u.

Momenteel is één van onze datacentrum locaties onbereikbaar in verband met een stroomstoring. Wanneer wij meer informatie hebben over de oorzaak en oplostijd zullen wij u hierover informeren.

13Mei
12:15u.

Momenteel is er een landelijke internetstoring gaande. Hoewel het datacenter van Data Comfort up and running is, is deze voor enkele klanten onbereikbaar vanwege beperkte internetverbinding.

1Mei
10:30u.

Op dit moment hebben we last van een storing in het netwerk. Hierdoor kan het zijn dat één of meerdere van de diensten die u bij ons afneemt niet beschikbaar zijn. Onze technische dienst is bezig met het oplossen van dit probleem, we verwachten dat de diensten snel weer volledig online zullen zijn. Voor vragen bel 088-4100100.