Nieuws

30okt
11:30u.
Sinds kort maken wij gebruik van een nieuw telefoonnummer. Mogelijk heeft u dit nummer al eens voorbij zien komen. Even wennen natuurlijk, maar goed gezien! Dat zijn en waren wij dus echt.
  Het nieuwe nummer is: +31 (0)8 84 100 100
   Met het 088-nummer zijn wij gemakkelijker op verschillende plaatsen te bereiken via hetzelfde pad. Voor u veranderd er weinig. U kunt ons namelijk gewoon tegen lokaal tarief blijven bellen.
    Ook wordt het oude 030-nummer voorlopig nog keurig doorgeschakeld. Dan kunnen we met zijn allen even acclimatiseren. Hopenlijk tot snel via ons nieuwe telefoonnummer!
    17apr
    16:00u.
    Data Comfort ziet een steeds grotere verschuiving van lokale systemen naar cloud-platformen. Platform as a Service (PaaS) wordt dus steeds populairder. Bovendien is het Pasen. En dat willen wij met u vieren. Daarom bieden wij u van 20 april t/m 20 mei maar liefs 10% korting op onze PaaS-producten:
    • VPS
    • Dedicated Server
    • Shared Server
    • Blade Server (co-locatie)
    Bovenstaande producten zijn te gebruiken voor een scala toepassingen als mail, web, VoIP en applicaties. Al onze servers kunt u naar eigen wens invullen en zijn zowel managed als unmanaged leverbaar. U heeft hierbij alle vrijheid.
     Bent u een ICT-bedrijf en wilt u uw ICT-assortiment verrijken met cloudoplossingen? Dan is onze PaaS-Actie de ideale kennismaking met ons partnerprogramma. Al onze diensten zijn white-labelled. Als partner kunt u ze dus onder uw naam aanbieden aan uw klanten. Hierbij mag u uiteraard zelf uw marges bepalen en wordt u voorzien van passend marketingmateriaal. Zo kunt zich blijven focussen op uw klanten. Wij zorgen voor de rest.
      Ontvang ook 10% korting
      Als u nog geen gebruikt maakt van onze PaaS-diensten ontvangt tussen 20 april en 20 mei 2014 een jaar lang 10% korting! Bent u nieuwsgierig wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op via 030-4100 410 of sales@datacomfort.nl. Blijf bovendien op de hoogte van andere mooie acties en de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied via onze LinkedIn.
      2dec
      15:00u.
      Het is eindelijk zover. Ons kado van de Sint. De website is klaar en vandaag online gegaan. We zijn nog volop bezig met verbetering van de website en we zouden het leuk vinden als u hierin met ons meedenkt. Heeft u een opmerking of een leuk idee? Neem dan gerust contact met ons op. We horen het graag van u.