Over Data Comfort

Data Comfort

Data Comfort is een flexibele, onafhankelijke en persoonlijke partner die streeft naar de best passende en mogelijke oplossingen op ICT-gebied. Met een uitgebreid palet aan diensten kunnen wij zorg dragen voor de hele keten. Onze hoofddiensten zijn gericht op hosting en connectiviteit. Dat vinden wij leuk en zijn wij erg goed in. Mede doordat wij ons continu bezig houden met de nieuwste technieken op dat gebied. Een duurzame relatie met onze partners staat voor ons echt centraal. Door mee te denken, samen te werken in korte lijnen, blijvend te ondersteunen, maar vooral door elkaar goed te leren kennen, komen wij samen tot mooie totaal oplossingen.

Met een hoop toewijding en passie voor techniek zijn wij opgebloeid tot een full-service ICT-partner. Onze geschiedenis gaat terug naar 2007, het jaar waarin wij zijn opgericht door Arjan Kunstman. Vijf jaar later hebben wij een tweede toegewijde directeur mogen verwelkomen. In 2012 is Harry Mauritz aangesteld als operationeel directeur en heeft Maintenance Solutions Group een belang in het bedrijf genomen. Naast onze holding en directie, werken de afdelingen Interne Organisatie, Sales & Marketing, Producten, Projecten en Support met liefde voor het bedrijf. Samen leveren wij u maatwerk. Wij zijn u graag van dienst.

Samen staan we sterker!

SAMEN STERK

Behoort u met uw bedrijf tot het ICT-segment of heeft uw organisatie een eigen ICT-afdeling? Dan is ons persoonlijke partnerprogramma ideaal. Wij verlenen een breed assortiment aan diensten waarmee u uw dienstverlening eenvoudig kunt verrijken. Hierdoor kunt u zich blijven focussen op datgene wat er toe doet: uw dienstverlening. Met een breed palet aan diensten en een uitgebreide infrastructuur, heeft u alle vrijheid om uw klanten te bedienen op de manier die u wilt. Al onze diensten mag u met vrije marges onder uw eigen vlag aanbieden. Bij sommige van onze diensten voorzien wij u zelfs vrijblijvend van brochures met eigen logo en kleurgebruik. Al onze partnerprogramma's zijn op basis van maatwerk. Wij werken dan ook graag met u samen om tot een ideale configuratie voor u en uw klanten te komen. Door elkaar echt te leren kennen, komen wij tot de best passende totaaloplossing. Samen sterk, voor en door elkaar.

NIEUWSGIERIG?

Bent u benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 088 4100 100 en/of e-mailadres sales@datacomfort.nl. Ook voor informatie over mogelijkheden, prijzen en specificaties, bent u van harte welkom om contact op te nemen.

NIEUWSTE TECHNIEKEN

Data Comfort put uit voortdurende nieuwsgierigheid. Onze afdeling R&D voert nieuwe ontwikkelingen door in onze diensten. Zo beschikt u altijd over de nieuwste techniek.

BESCHIKBAAR

Data Comfort maakt gebruik van meerdere geografisch gescheiden datacentra in Nederland. Deze staan middels ons eigen glasvezelnetwerk aan elkaar verbonden. Zo kunt kunnen uw klanten er op rekenen dat zij goed en blijvend bij hun dienst kunnen.