Partners

Samen staan we sterk!

Data Comfort maakt graag kennis met potentiéle partners om te kijken of er mogelijkheden zijn om een samenwerkingsverband aan te gaan. Als partner van Data Comfort wordt er hulp geboden bij de positionering en ontwikkeling van een gezamenlijke dienst. Hierdoor kunt u uw aanbod versterken en wordt het mogelijk uw klanten een bredere keuze aan oplossingen te bieden.

Of u nu zelf de relaties met klanten onderhoudt of zakelijke klanten direct doorverwijst, wij zullen u ondersteunen met een uitgebreide suite aan hostingoplossingen. Dit biedt u de mogelijkheid om uw afzetmarkt en klantenbestand uit te breiden. Dankzij onze structuur met gerangschikte niveaus kunt u een hogere status bereiken door verschillende hostingplatformen met elkaar te combineren.

Wat kunnen wij voor u als partner betekenen?

Cloud hosting

Wij bieden diverse hosting diensten voor partners aan. Hierdoor kunt u uw aanbod versterken en wordt het mogelijk uw klanten een bredere keuze aan oplossingen te bieden.

Managed of unmanaged

U kunt er voor kiezen om uw dienst zelf te beheren en in te richten. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij het beheer voor u verzorgen. Wij zoeken samen met u naar de best mogelijke oplossing voor uw onderneming.

Ondersteuning & support voor u en uw klanten

Wij kunnen uw service & support level verhogen. Een team van deskundige en gekwalificeerde support medewerkers kunnen u en uw klanten bij alle ict gerelateerde zaken ondersteuning bieden.

Rackspace

Heeft u een eigen server? Wij bieden colocatie aan, managed of unmanaged. Uw server is bij ons in uitstekende handen!