Cloud Service Provider of the Year

Data Comfort is als 1 van de 5 bedrijven genomineerd voor de Dutch IT – Channel Awards 2018 in de categorie Cloud Service Provider of the Year 2018. En daar zijn wij super trots op! 

De reden van nominatie

Wij zien in dat veel bedrijven nog bang zijn om gebruik te maken van clouddiensten. Meestal is deze angst gevoed door trage ervaringen en onverwachte narekeningen. Ook veel gehoord is dat er vergaande kennis nodig is om het portal te begrijpen. Kortom het cloud-landschap wordt als ingewikkeld ervaren. 

Deze complexiteit heeft Data Comfort vertaald naar een simpele dienst, het Virtual Data Center (VDC). 

Binnen VDC kiest u de benodigde reken-, opslag- en netwerk capaciteit. Op deze manier ontstaat er een resourcepool waarbij u zelf kan bepalen hoe deze componenten worden ingezet. 

Door de technologie en de mens die wij hebben ingezet mogen we ons op dit moment de enige cloud service provider in Nederland noemen waarbij alle snelheden van de componenten zijn gegarandeerd.

De volgende snelheden garanderen wij:

  1. Netwerk snelheid in Mbits
  2. Rekensnelheid van CPU(Mhz) en Memory
  3. Schijfsnelheid in IOPS (enige in Nederland)
  4. Supportsnelheid: zowel de reactie snelheid als de oplossnelheid

Wat Data Comfort dus echt bijzonder maakt is dat wij garanties geven op de beschikbaarheid van techniek en mens!

In de volgende video komt de kracht van Data Comfort (haar medewerkers) aan bod. Zij vertellen waarom zij vinden dat wij de Cloud Service Provider of the Year 2018 zijn.

Innovatie

Software-Defined is de rode draad die door de inrichting en het ontwerp loopt. Het Virtual Data Center is volledig Software-Defined en hierdoor next-generation ready. 

NetApp SolidFire zorgt ervoor dat we de storage op laagste niveau kunnen virtualiseren. Hierdoor is het mogelijk de IOPS los te configureren van de capaciteit en deze dus ook te garanderen. 

Dankzij VMware NSX is het mogelijk om een volledig virtual netwerk aan te maken, te koppelen en geavanceerde firewalling toe te passen. 

Elk component van het Virtual Data Center is aan te sturen met een API. Dit maakt het voor ons en onze klanten mogelijk om nu en in de toekomst steeds verder te automatiseren. 

Alle resources zijn eenvoudig vanuit één bedienportal te beheren en te verdelen. Het bedienportal is op basis van VMware vCloud Director. 

Waarom Cloud Service Provider of the Year 2018?

Voordat wij het Virtual Data Center hebben ontwikkeld hebben wij gekeken naar de actuele problemen in de markt en niet hoe wij hier geld aan kunnen verdienen. Hierdoor staat er nu een product dat volledig aansluit op de behoefte. VDC biedt klanten ruimte om kosten beter te beheersen, processen verder te automatiseren en meer tijd te besteden aan hun core-dienstverlening. En daarom vinden wij dat wij de Cloud Service Provider of the Year 2018 zijn. 

Breng jij ook jouw stem uit?

We zouden het een super mooie bekroning op ons werk vinden als we deze award winnen! Ga jij ons helpen? 

Hoe?

  • Ga naar www.dutchitawards.nl/stemmen
  • Vul uw naw gegevens in
  • Ga naar categorie 3: Cloud Service Provider of the Year
  • Kies voor Data Comfort
  • De andere categorieen kunt u overslaan
  • Accepteer de voorwaarden en STEM!

Stemmen kan tot 1 januari 2019.

Breng nu je stem uit voor de Dutch IT awards!