Cloud

Cloud

Wij bieden vanuit verschillende (groene) datacenters onze hosting diensten aan. Wij beschikken over een aantal core-locaties in Nederland en daarnaast zijn er locaties waarmee we redundantie creëren. Deze datacenters zijn onderling verbonden middels ons eigen netwerk voor de hoogste betrouwbaarheid en veiligheid. Hiermee bieden we volop hosting mogelijkheden voor u als partner.

Virtual Data Center

Data Comfort biedt u een geheel flexibel model, op basis van een resource pool binnen een Virtual Data Center. U bepaalt welke capaciteit u nodig heeft. U kiest de gewenste rekenkracht en geheugencapaciteit. Daarnaast wordt u voorzien van de juiste opslagcapaciteit. Deze drie elementen vormen een geheel eigen private omgeving. Binnen deze pool van rekenkracht kunt u de omgevingen samenstellen die u wenst. Het onderliggende hardware platform wordt door Data Comfort beheerd en gemonitord. Dit platform is samengesteld met hardware componenten van hoge kwaliteit.

Colocatie

Data Comfort biedt u een veilige, schaalbare omgeving afgestemd op uw wensen. Maak hier gebruik van voor het extern hosten van servers, het repliceren van uw ICT-omgevingen, het creëren van een uitwijkfaciliteit of het distribueren van uw ICT-diensten. Met onze colocatie oplossingen waarborgt u de continuïteit van uw IT Services omgeving.

Persoonlijk en flexibel
Wilt u uw serverpark of dat van uw klanten onderbrengen in een betrouwbaar datacenter? Breng dan uw servers onder in één of meerdere datacenter locaties. In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen bespreken en een gewenste configuratie samenstellen. Uw maandelijkse kosten zijn gebaseerd op het datacentrum van uw keuze, de hoeveelheid rackruimte, stroomverbruik en de gewenste connectiviteitsoplossing. Wij bieden u de flexibiliteit om dit pakket volledig naar wens in te richten en eventueel in de toekomst aan te passen. Zo kunt u uw rackspace altijd uitbreiden, wanneer dit nodig is.

Storage

Bent u op zoek naar een slimme oplossing voor de opslag van data? Wij voorzien u graag van onze intelligente en snelle opslagtechniek. Wij maken gebruik van Full SSD Storage van Netapp. Hiermee kunnen wij uw storage volledig naar uw snelheidswensen en behoeften inrichten. De storage ruimte wordt daarnaast ook ingezet voor back-up voorzieningen. Door gebruik te maken van verschillende datacenters, creëren wij optimale zekerheid en een hoge beschikbaarheid.

Virtual Private Server (VPS)

Bent u een ICT-bedrijf en zoekt u een toegankelijk platform, waarmee u (cloud)oplossingen kunt aanbieden? Dan is deze oplossing ideaal. Een VPS is namelijk een toegankelijk alternatief voor een dedicated server, waarbij u de vrijheid heeft om deze volledig naar wens in te richten. Het biedt bovendien diverse voordelen, zo kan uw centrale werkomgeving centraal beheerd worden en zijn uitbreidingen gemakkelijk te realiseren. Wij adviseren u graag over de beste combinatie voor uw organisatie.

Cloudoplossingen

Naast de verschillende hostingdiensten bieden wij u ook complete cloud diensten aan. Denk hierbij aan het hosten van Websites via Plesk en het verzorgen van email-diensten op basis van Hosted Exchange. Daarnaast bieden wij verschillende cloud diensten voor de opslag van data.