Virtual Data Center

Flexibel model IaaS binnen Virtual Data Center

Data Comfort biedt u een geheel flexibel model IaaS, op basis van een resource pool binnen een Virtual Data Center. U bepaalt zelf welke capaciteit IaaS u nodig heeft. U kiest de gewenste rekenkracht en geheugencapaciteit. Daarnaast wordt u voorzien van de juiste opslagcapaciteit. Deze drie elementen vormen een geheel eigen private omgeving. Binnen het Virtual Data Center kunt u de omgevingen samenstellen die u wenst. Het onderliggende hardware platform wordt door Data Comfort beheerd en gemonitord. Dit platform is samengesteld met hardware componenten van hoge kwaliteit.

vcloud
NetApp-SolidFire-300x225
nsx
dell

Waarom een Virtual Data Center?


Minder risico

Wij bieden de garantie dat de snelheid van resources optimaal is, hierdoor heeft u de zekerheid dat het Virtual Data Center optimaal blijft presteren.

Meer winst

De IaaS omgeving is volledig naar eigen wens in te delen, dit biedt de mogelijkheid om resources meerdere keren in te kunnen zetten. Servers draaien immers toch nooit op 100%. Dit resulteert in hogere marges en meer winst.

Basis voor groei

Investeren in toekomstige groei is niet meer nodig, u loopt geen risico dat u onnodig veel kapitaal investeert. Het uitbreiden van resources gebeurt namelijk real-time, er is geen wachttijd nodig.

Persoonlijke hulp bij inrichting


Het inrichten van de cloud van uw IaaS infrastructuur is een vak apart. Data Comfort geeft u standaard de begeleiding die u nodig heeft. Zo kunt u direct beginnen met de oplossing voor uw klant.

Snelheid Gegarandeerd

De resources die u afneemt zijn gegarandeerd. Door gebruik te maken van QOS op de storage krijgt u altijd de beschikbare IOPS die u nodig heeft.

Betrouwbaar VMware Platform

Met een vast team van VMware experts en een uitgebalanceerd platform zorgen we  voor een uptime van 99,99%.

Virtual Data Center evenementen

In mei en juni organiseren wij evenementen over de voordelen van Virtual Data Centers.

Meer informatie

Gebruiksvriendelijke interface  

Beheer van virtuele machines met behulp van een gebruikersvriendelijk portal. Direct inzicht in servers, resources en IaaS netwerkinfrastructuur. Met een eenvoudige handeling creëert u een nieuw VLAN en koppelt u deze aan de juiste virtuele machines. Door gebruik te maken van VMware vCloud en NSX maken we het u gemakkelijk. Zo gebruikersvriendelijk was het nog nooit! Demo aanvragen
img_1
img_2

vCloud beschikbaar via HTML5

Met de komst van VMware vCloud versie 9 is het mogelijk om browser onafhankelijk te werken. Daarnaast configureert u binnen één scherm de volledige virtuele machine geheel naar wens. Met de naadloze integratie met NSX is het optuigen van een volledig autonoom applicatielandschap dat voldoet aan de laatste security eisen een eenvoudige klus. vCloud is gemaakt om in hybride situaties te managen vanuit één portal. Demo aanvragen