Connectiviteit

Connectiviteit

De verbindende factor tussen locaties en het hosting platform zijn de connectiviteitsdiensten. Deze diensten maken de brug tussen gebruiker en ICT-omgeving. Deze hoogwaardige infrastructuur wordt ook ingezet voor het realiseren van hoge beschikbaarheid en uitwijkvoorziening naar een tweede of derde locatie. 

Zakelijk internet en Point-to-Point verbindingen

Wij maken gebruik van o.a. het snelle en betrouwbare internet van Eurofiber. De beschikbaarheid van de netwerken die wij faciliteren is hoog. U kunt dus ongestoord browsen, e-mailen en cloudapplicaties gebruiken. Waar u ook bent.

Onze Point to Point verbindingen  wordt afgestemd op uw zakelijke wensen en is ideaal om uw software, platformen of infrastructuur te ontsluiten voor klanten en partners. Reken bovendien 24/7 op de deskundige ondersteuning voor support en advies. 

Dark Fiber

Dark fiber bied u de mogelijkheid zelf het beheer over de verbinding te voeren. Deze onbelichte glasvezelverbinding biedt onbeperkte bandbreedte welke volledig naar eigen wens ingericht kan worden. Hierbij staat de kwaliteit van de verbinding centraal om uw verbinding zo optimaal mogelijk te gebruiken. Dark fiber is een onbelichte glasvezel en een directe verbinding tussen twee locaties. Er is in de praktijk geen limiet aan de bandbreedte. De belichtingsapparatuur op de locaties maakt snelheden tot 100Gb/s mogelijk. Door te kiezen voor Dark fiber krijgt u de mogelijkheid zelf te bepalen welke snelheid u wilt gebruiken tussen de verschillende locaties. U betaald niet meer per Gb/s maar enkel voor uw verbinding. Deze oplossing is een uitstekende keuze voor organisaties met meerdere vestigingen of locaties, waartussen (zeer vertrouwelijke) informatie digitaal uitgewisseld wordt. Managed dark fiber behoort bij Data Comfort ook tot de mogelijkheden. Uw verbinding wordt 24x7 365 dagen per jaar actief gemonitord waarbij wij u altijd pro-actief benaderen bij onderhoud aan de kabel en / of verstoringen.

Optimale beschikbaarheid
Wij garanderen u altijd een beschikbaarheid van minimaal 99,9%. Met een tweede, volledig gescheiden glasvezelroute is deze minimaal 99,98%. 

Managed Firewall

Wij leveren compleet ingerichte firewalls, waarmee u altijd beveiligd bent tegen externe bedreigingen, zoals malware, virussen, spam en hackers. Vanuit onze monitoringstool wordt deze firewall bovendien 24/7 gemanaged. Er is een proactief beheer, waarbij we altijd alert zijn en in geval van calamiteiten direct kunnen schakelen. 

VOIP

Data comfort werkt samen met Ziggo voor het leveren van uw Voice over IP oplossingen voor een vast bedrag per maand. Deze zijn volledig schaalbaar, u kunt dus naar wens uw belminuten afkopen, onafhankelijk van uw locatie en volledig in de cloud. Groeit het bedrijf? Dan passen we naar wens uw pakket aan.