Back-up as a Service

Uw data veilig in de Data Comfort Cloud

Data Comfort helpt bedrijven hun data veilig te stellen. Door gebruik te maken van moderne replicatie-technologieën wordt u data veilig opgeslagen in de Data Comfort Cloud. Met behulp van de software van Veeam is het mogelijk alle applicaties van uw infrastructuur eenvoudig te herstellen als een calamiteit zich voordoet. 

Met onze back-up dienst wordt uw (kritsiche) bedrijfdata dus opgeslagen zodat deze niet verloren is wanneer een calamiteit zich voordoet. Dit doen wij door een back-up te maken van uw data en deze op te slaan in de Data Comfort Cloud. Details over de manier van back-uppen, wanneer er een back-up wordt gemaakt en hoelang deze back-ups worden bewaard, zijn volledig naar eigen wens in te richten. 

Voorkom dataverlies
Eenvoudig beheer
Veilig

Veeam Cloud Connect

Om ervoor te zorgen dat al uw data op de juiste manier gerepliceerd en opgeslagen wordt, werkt Data Comfort samen met Veeam. In het verleden werd de software van Veeam al gebruikt voor het maken van back-ups op traditionele servers. Veeam is dan ook marktleider op het gebied van availability. Door de komst van Veeam Cloud Connect is het nu mogelijk om de vaak bewezen software van Veeam te gebruiken in de cloud.

Hoe werkt Veeam

Veeam kopieert uw back-ups naar de Data Comfort Cloud via een veilige SSL-verbinding. Het is dus niet nodig om een VPN-verbinding te maken omdat Veeam Cloud Connect dit zelf voor zijn rekening neemt met een SSL-certificaat. U kunt op ieder moment uw back-ups naar uw IT-infrastructuur terugzetten.

Sterk en betrouwbaar door een vast netwerk van partners