Colocatie

Colocatie: uw servers veilig in een van onze TIER III geclassificeerde datacenters

Data Comfort biedt op verschillende plaatsen in Nederland colocatie mogelijkheden aan. Al onze datacenters zijn ISO 27001 gecertificeerd. Doordat ons eigen netwerk verbonden is aan deze datacenters, kunnen we eenvoudig voorzien in redundantie van uw IT-omgevingen. Denk hierbij aan twin-datacenter oplossingen.  

Al onze datacenters zijn voorzien van een betrouwbare en redundante netwerkverbinding en stroomtoevoer. Bij onze colocatie oplossingen betaalt u een vaste abonnementsprijs, afhankelijk van de hoeveelheid serverruimte die u nodig heeft. Deze ruimte drukken wij uit in rackspace.`

De eerste 3 maanden gratis

Kiest u voor een 3 jarig contract? Dan krijgt u de eerste 3 maanden gratis! Kiest u toch liever voor een 1 jarig contract? dan krijgt u de 1e maand gratis. Wilt u meer informatie over deze actie? Wilt u onze colocatie vergelijken met die van onze concurrenten? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvende offerte. 

Veilig
Binnen Nederland
Duurzaam

Datacenter locaties

Data Comfort biedt colocatie mogelijkheden in IJsselstein(Utrecht) en in Hilversum. Wij hebben deze datacenters met een eigen glasvezelverbinding met elkaar en onze datacenters in Amsterdam gekoppeld. Deze verbinding is redundant uitgevoerd. Onze datacenters in Amsterdam zijn voorzien van verschillende upstream providers. Hierdoor kunnen wij u voorzien van een redundante verbinding.  

Voordelen van Data Comfort

1. Beschikking tot redundante netwerkverbinding

2. Duurzame datacenters

3. Mogelijkheid tot ontsluiting van 100GB verbindingen

4. Redundante stroomtoevoer

5. Keuze uit meerdere internetproviders

6. Directe connectie met Amsterdamse Internet Acces

Sterk en betrouwbaar door een vast netwerk van partners