ISP services

Data Comfort is zowel een Cloud Service Provider als een Internet Service Provider (ISP). Hierdoor kunnen wij het complete plaatje bieden. Onder Internet Service Provider services vallen de diensten RIPE-begeleiding, Reverse-DNS en Abuse meldingen.
Naar elke locatie
Redundant
Flexibel
Goed advies
Kennis

RIPE-begeleiding

IP-adressen worden uitgegeven volgens de RIPE regelementen. RIPE NCC is de beheerder van Europese internet nummers (IPv4, IPv6 en AS). Wanneer er voor bepaalde toepassingen meerdere IP-adressen vereist zijn zullen deze aangevraagd moeten worden bij RIPE.

De administratieve en technische processen van de RIPE NCC zijn behoorkijk complex. Data Comfort kan deze IP-adressen ook voor u aanvragen. Wij doorlopen dan alle administratieve en technische processen voor u en u krijgt de beschikking over 1024 IP-adressen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Reverse-DNS

DNS staat voor Domain Name System en is het systeem en netwerkprotocol dat op het internet gebruikt wordt om namen van computers naar numerieke adressen (IP-adressen) te vertalen en omgekeerd. Met reverse-DNS wordt uw IP-adres gekoppeld aan een domein naam. 

Abuse meldingen

Het komt vaak voor dat IP-adressen misbruikt worden. Indien uw IP-adressen bij ons zijn ondergebracht zullen wij proactief reageren en u tijdig informeren zodra dit gebeurt. 

Sterk en betrouwbaar door een vast netwerk van partners