Virtual Data Center

Op zoek naar één onbezorgde cloud omgeving voor uw bedrijf?

Data Comfort biedt u een geheel flexibel model IaaS, op basis van een resource pool binnen een Virtual Data Center. U bepaalt zelf welke capaciteit IaaS u nodig heeft. U kiest de gewenste rekenkracht en geheugencapaciteit. Daarnaast wordt u voorzien van de juiste opslagcapaciteit. 

Deze drie elementen vormen een geheel eigen private omgeving. Binnen het Virtual Data Center kunt u de omgevingen samenstellen die u wenst. Het onderliggende hardware platform wordt door Data Comfort beheerd en gemonitord. Dit platform is samengesteld met hardware componenten van hoge kwaliteit.

Minder risico
Meer winst
Basis voor groei

Interessant voor uw business? Vraag een gratis demo aan en ervaar het zelf.

Gebruiksvriendelijke interface

Beheer van virtuele machines met behulp van een gebruikersvriendelijk portal. Direct inzicht in servers, resources en IaaS netwerkinfrastructuur. Met een eenvoudige handeling creëert u een nieuw VLAN en koppelt u deze aan de juiste virtuele machines. Door gebruik te maken van VMware vCloud en NSX maken we het u gemakkelijk. Zo gebruikersvriendelijk was het nog nooit!

vCloud beschikbaar via HTML5

Met de komst van VMware vCloud versie 9 is het mogelijk om browser onafhankelijk te werken. Daarnaast configureert u binnen één scherm de volledige virtuele machine geheel naar wens. Met de naadloze integratie met NSX is het optuigen van een volledig autonoom applicatielandschap dat voldoet aan de laatste security eisen een eenvoudige klus. vCloud is gemaakt om in hybride situaties te managen vanuit één portal.

VDC Magazine

Wilt u meer weten over het Virtual Data Center? Bekijk dan nu het magazine. In het magazine leest u alles wat u moet weten over het Virtual Data Center.

Sterk en betrouwbaar door een vast netwerk van partners