Zakelijk internet

Snel en betrouwbaar internet

Binnen de dagelijkse bedrijfsvoering van uw organisatie is internet niet meer weg te denken. Het is dan ook belangrijk dat de internetverbinding niet alleen snel, maar ook betrouwbaar is. Door intensieve samenwerkingen met onder andere Eurofiber, biedt Data Comfort snel en betrouwbaar internet aan. 

Wij begrijpen dat een ondernemer andere eisen stelt aan een internetabonnement dan een particulier. Het is bijvoorbeeld van essentieel belang dat de internetverbinding altijd beschikbaar is en dat u de juiste snelheid heeft. Daarom is het voor een ondernemer interessant om voor zakelijk internet te kiezen. Zakelijk internet van Data Comfort geeft u de garantie op snel en betrouwbaar internet, hierdoor weet u zeker dat uw onderneming (bijna) nooit zonder internet komt te zitten.

Hoge snelheden
Betrouwbaar
Goed advies

Zakelijk internet

Data Comfort levert zakelijk internet op elke locatie in Nederland. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw netwerk toegang heeft tot het publieke internet. Hierbij wordt uw locatie gekoppeld aan een netwerk van Data Comfort, deze koppeling kan afhankelijk van uw behoefte dubbel of enkelvoudig worden uitgevoerd.

Point to point verbinding

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om tussen uw locatie en een gewenste locatie (bijvoorbeeld uw cloud locatie) een (directe) point-to-point verbinding te realiseren. Meer informatie over deze mogelijkheid leest u hier

Sterk en betrouwbaar door een vast netwerk van partners