Je eigen IP's in jouw VDC

Je hebt ooit de keuze gemaakt om RIPE member te worden en je eigen IP-adressen aan te schaffen.
Dat komt dan mooi uit! Vanaf nu is het mogelijk om je eigen IP-adressen te gebruiken in het Virtual Data Center.

Eigen IP-adressen

Ieder bedrijf die grote aantallen IP-adressen(IP’s) nodig heeft kan deze aanvragen bij RIPE. RIPE is de instantie die IP-adressen toekent in Europa. Als je RIPE member bent en IP-adressen toegewezen hebt gekregen, staan de IP’s op jouw eigen bedrijfsnaam. Hierdoor ben je volledig zelf in controle wat je met de IP-adressen doet. Dus geen enkele afhankelijkheid meer van 1 provider of datacenter

Virtual Data Center

Het Virtual Data Center is de IAAS oplossing van Data Comfort. De oplossing is gebaseerd op vCloud Director van VMware. Binnen dit portaal kunnen netwerken en servers eenvoudig worden geconfigureerd en gemanaged.

 Beschikbaar maken in het Virtual Data Center

Data Comfort is bekend met de provider wereld waardoor we begrijpen hoe we jouw IP-adressen beschikbaar kunnen maken in het virtual data center. Op deze manier blijf je eigenaar van de IP-adressen maar heb je geen zorgen meer over fysieke router, servers storage en datacenters.

 Waarom eigen IPs gebruiken in je eigen VDC

In het verleden heb je besloten dat je nooit meer afhankelijk wilt zijn van een datacenter of netwerkleverancier. Waarschijnlijk heb je dan ervaren hoe vervelend het is om IP-adressen om te nummeren.  Je hebt besloten dat je nooit meer afhankelijk wilt zijn maar toch wil je nu niet meer het gedoe van eigen servers en netwerkapparatuur. Kan dat? Ja, dat is nu mogelijk!

 Nieuwsgierig geworden? Bel 088-4100 100 of mail sales@datacomfort.nl voor meer informatie!

 

Mogen we u ook ondersteunen met onze cloud services?