Over ons

Over ons

Data Comfort is in 2007 opgericht als cloud provider. Sinds 2016 zijn wij volledig gefocust op hosting en connectiviteit, waarbij de hoogste service en kwaliteit centraal staan.

Als uw flexibele en persoonlijke ICT partner helpen wij uw doelstellingen te behalen met de inzet van de juiste ICT middelen. Partnership staat hierbij voorop. Wij werken echt samen en kiezen altijd voor maatwerk van het hoogste niveau. Wij leveren geen standaard producten, maar kijken specifiek naar de wensen en doelen van u als klant. Wij zijn transparant in onze communicatie om zo het best mogelijke resultaat te behalen.

Meedenken en meebewegen

Wij begrijpen als geen ander dat uw bedrijf continu bezig is met professionalisering en innovatie. Het bedrijf verandert in de loop der jaren en hierdoor kunnen bepaalde doelstellingen ook veranderen. Data Comfort is daarom de flexibele ICT partner die altijd met u meedenkt en meebeweegt. Verandert uw situatie? Dan kijken we direct mee naar de mogelijkheden voor deze nieuwe doelstellingen en wensen.

Nieuwste technieken

Al onze medewerkers zijn gecertificeerde ICT professionals en dankzij onze interne technische trainingen zijn zij altijd up to date van de laatste technische ontwikkelingen. Hierdoor bieden wij de hoogste kwaliteit en service. Onze service gaat namelijk verder dan alleen het bouwen van de ICT oplossingen. Zo zijn wij 24/7 bereikbaar voor advies en support en heeft u altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Door mee te denken, samen te werken en elkaar te ondersteunen bouwen wij bovendien aan een duurzame relatie met onze klanten.

Groene datacenters

Wist u dat wij gebruik maken van groene datacenters? Deze voldoen aan de norm voor zuinige energielevering en zijn beter voor het milieu. Al onze datacenters zijn overigens onderling verbonden middels ons eigen netwerk voor de hoogste betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid.

Data Comfort, uw flexibele persoonlijke partner

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Wij geven een persoonlijk advies, perfect passend bij uw wensen en doelen. Wij leveren maatwerk van het hoogste niveau en denken altijd met u mee om zo tot de juiste ICT oplossing te komen.
Denken in oplossingen

Denken in oplossingen

Wij denken in oplossingen en kijken graag met u mee welke middelen er nodig zijn om u verder te helpen. Of dit nu losse componenten zijn of een heel pakket. Wij denken en bewegen met u mee om zo de gewenste doelen te realiseren.
Kwaliteitsgericht

Kwaliteitsgericht

Uiteraard staat kwaliteit en service bij ons voorop en dat zie je terug in hoe wij te werk gaan met u als klant. Zo wordt onze dienstverlening uitgevoerd volgens vastgestelde procedures, waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft.
Infrastructuur in eigen huis

Infrastructuur in eigen huis

Wij hebben onze infrastructuur zelf gebouwd en daar zijn we trots op! Ons betrouwbare netwerk is van hoogwaardige kwaliteit en biedt u dan ook alle mogelijkheden op het gebied van hosting en connectiviteit.
Kennis partner

Kennis partner

Al onze medewerkers zijn gecertificeerde ICT professionals. Door het organiseren van diverse trainingen zijn zij altijd up to date van de laatste technische ontwikkelingen. Deze kennis zetten wij graag in bij het geven van persoonlijke support.
Snel schakelen

Snel schakelen

Wij zijn 24/7 beschikbaar en bieden u altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Onze werkhouding is proactief en wij zorgen dan ook voor een continue monitoring van uw gegevens. Hierdoor schakelen wij razendsnel en bieden wij u de beste service.