Samenwerken

Samenwerken

Heeft u ICT vragen of wilt u een persoonlijk advies ontvangen op het gebied van hosting en connectiviteitsdiensten? Wij werken graag met u samen! Wij gaan graag samen het gesprek aan, denken met u mee en komen zo tot een passende ICT oplossing.

“Met onze kennis werken we samen met u aan de gewenste oplossing”

Data Comfort streeft ernaar om langdurige en hechte samenwerkingen aan te gaan, zodat we u optimaal en langdurig kunnen helpen met het realiseren van uw wensen en doelen. Wij vinden het belangrijk dat u als klant volledig naar wens geholpen wordt. Daarom kiezen wij voor een persoonlijke aanpak met transparante communicatie en een hoge betrokkenheid. Onze service gaat dan ook verder dan alleen het aanbieden en creëren van ICT oplossingen en middelen. Zo bieden wij 24/7 support met een persoonlijk aanspreekpunt en wij garanderen de hoogste betrouwbaarheid en veiligheid op het gebied van hosting en connectiviteit.

 

Partnership

Als partner van Data Comfort krijgt u de juiste hulp voor de positionering en ontwikkeling van een ICT oplossing. Hierdoor kunt u uw aanbod versterken en wordt het mogelijk uw klanten een bredere keuze aan oplossingen te bieden. Of u nu zelf de relaties met klanten onderhoudt of zakelijke klanten direct doorverwijst, wij zullen u ondersteunen met een uitgebreide suite aan hostingoplossingen. Dit biedt u de mogelijkheid om uw afzetmarkt en klantenbestand uit te breiden. Met de inzet van onze diensten kunnen we samen een hogere status bereiken bij uw klanten.