Service

Service

Onze service gaat verder dan alleen het bouwen van ICT oplossingen. Wij leveren maatwerk, denken met u mee en geven altijd persoonlijk advies. Wij monitoren en beheren de infrastructuur 24/7 en zijn altijd bereikbaar voor support en ondersteuning. Door onze proactieve houding leveren we de beste service.

Managed Services

Onder managed services valt het beheer van onze infrastructuur. Ons netwerk met daarin hosting en connectiviteitsdiensten worden 24/7 gemonitord. Wij hebben hierbij uiteraard een proactieve houding en zijn alert. Als klant ondersteunen we u zo optimaal mogelijk door ook buiten kantoortijden support te leveren. Uiteraard hebben wij voor elk gebied binnen onze dienstverlening meerdere specialisten en bieden wij een eerste- en tweedelijns ondersteuning.

Netwerk implementatie

Ook het realiseren van netwerk implementaties worden gerealiseerd door Data Comfort. Wij zijn de professionals voor het inrichten van uw WAN-infrastructuur. Het kennisniveau bij onze medewerkers wordt continu getoetst en bijgehouden middels trainingen en cursussen. De nieuwste ontwikkelingen zijn bij ons bekend en wij houden het technisch kennisniveau hoog.

Consultancy

Diensten op het gebied van hosting en connectiviteit vragen om een goed advies. Wat zijn de mogelijkheden? Hoe richt ik mijn omgeving zo goed mogelijk in? Welke details zijn belangrijk? Wij bespreken graag samen met u alle wensen en mogelijkheden. In onze persoonlijke gesprekken kijken we vervolgens welke middelen en/of oplossingen er nodig zijn om uw doelen te realiseren. De basis van oplossingen begint bij het technisch ontwerp. Ook daarbij ondersteunen wij u graag.