Uw voordelen

Als u kiest voor cloud computing profiteert u al van vele voordelen ten opzichte van het traditioneel plaatsen van servers. Maar wat zijn nou de voordelen als u voor de cloud of connectiviteitsdiensten van Data Comfort kiest? 

Lage instapkosten

Cloud computing hoeft niet duur te zijn, wij leveren al een compleet virtual data center vanaf € 100,- per maand. 

U bepaalt zelf uw gegarandeerde snelheid

De snelheid van onze cloud-diensten bepaalt u aan de hand van het aantal CPU`s (GHZ), memory, IOPS en de hoeveelheid disk space (GB). De snelheid van onze connectiviteitsdiensten bepaalt u aan de hand van de bandbreedte en het netwerkgebruik. Onze experts kijken met u mee en adviseren maar u bepaalt.

Wij bieden het complete plaatje

Clouddiensten zijn afhankelijk van de verbinding van uw werkplek en het hosting platform. Data Comfort is niet alleen een cloud service provider maar ook een internet service provider. Naast clouddiensten bieden wij dan ook connectiviteitsdiensten aan. Hierdoor krijgt u de best geïntegreerde oplossing. 

Uw oplossing altijd beschikbaar

Onze medewerkers zijn gecertificeerde ICT professionals die technologische ontwikkelingen op de voet volgen. Hierdoor bieden we niet alleen de hoogste kwaliteit maar ook de beste service. Zo zijn wij 24/7 bereikbaar voor advies en support. 

Heeft u ook behoefte aan een persoonlijke ICT partner met verstand van zaken?

Sterk en betrouwbaar door een vast netwerk van partners