Werkwijze

Goed georganiseerde IT maakt het verschil tussen succes en falen. Sinds de oprichting van Data Comfort in 2007 hebben wij voor onze klanten het verschil mogen maken. Wij hoeven het wiel hierdoor niet steeds opnieuw uit te vinden. We werken met een vast stappenplan, hierdoor kunnen we iedereen de beste en meest betrouwbare oplossing bieden. Hoe wij te werk gaan leest u hier. 

1. U heeft een behoefte

U komt met een specifieke reden naar ons toe, u heeft namelijk een specifieke IT-behoefte. Uw behoefte staat centraal, de uiteindelijke dienst zal volledig afgestemd zijn op deze behoefte. Wij zijn dan ook pas tevreden als uw volledige behoefte vervult is. 

2. We discussiëren samen over de best passende oplossing

Samen met u analyseren we uw behoefte en gaan we op zoek naar wat u specifiek wilt bereiken. Deze behoefte vertalen onze experts in verschillende oplossingen en samen met u wordt de best passende oplossing samengesteld.  

3. U bepaalt zelf uw gegarandeerde snelheid

De snelheid van onze clouddiensten bepaalt u aan de hand van het aantal CPU`s (GHZ), memory, IOPS en de hoeveelheid disk space (GB). De snelheid van onze connectiviteitsdiensten bepaalt u aan de hand van de bandbreedte en het netwerkgebruik. Onze experts kijken met u mee en adviseren, maar u bepaalt. 

4. Wij zetten het product voor u klaar

Op basis van ons onderzoek zal u een keuze maken. Als u een keuze heeft gemaakt zetten wij het product voor u klaar binnen de afgesproken levertermijn. Wij zullen u een seintje geven als het product voor u klaar staat. 

5. De eerste stapjes zetten we samen

Het verschil tussen ons en onze concurrenten is dat wij onze klanten altijd helpen met de eerste stapjes. Wij geven u standaard de begeleiding die u nodig heeft. Zo kunt u direct aan de slag met uw oplossing. 

6. We zorgen dat uw oplossing altijd beschikbaar is

Onze medewerkers zijn gecertificeerde ICT- professionals die technologische ontwikkelingen op de voet volgen. Hierdoor bieden we niet alleen de hoogste kwaliteit maar ook de beste service. Zo zijn wij 24/7 bereikbaar voor advies en support.

Heeft u ook behoefte aan een persoonlijke ICT partner met verstand van zaken?

Sterk en betrouwbaar door een vast netwerk van partners